Mesra Kami Penawar Duka =)

nie laa gurlz2 yang menyinari kelas STM2B ..
at first jumpe dorang nieh aku egt lagik mase tuh kelas Perisian Aplikasi ..
Iaitu kelas Puan Kaswati .. dorang nieh nampak cam memang giler2 sombong nye ..
hahaha bak kata orang dulu2 laa (tak kenal maka tak cinta) aku berpegang pada kata-kata itu
dan mengarapakan sesuatu perubahan. Masuk minggu yang seterusnya ade larr sedikit perubahan .
mungkin at first dulu malu kot (huh perlu kew) maybe masing2 sedang tercarik2 ingin menyesuaikan diri dalam keadaan realiti hidup di KKGP ..
Yang at first diam cam PUCUK PAKU sekarang nieh?? hahaha tah laaa TUHAN aje yang tahu ..
Sepanjang persahabatan aku dengan dorang sume nie aku HEPI jewk .. tapi NO BODY PERFECT an ..
Paham2 sendirik lew (sedangkan lidah lagi tergigit ini)

yang
nie lak dak laky kelas aku , de yang perasan macho! kacak! nsem! jambu air! justien bieber! bruno mars! harry potter! david teo! and usher! hahahaha dak laky kelas aku memang happening gilerr kadang boleh pening gak layan karenah dorang nieh , fenin2 . walaupun dorg nieh gilerr2 n salu gilerr ponteng klaz n semedangnye tayar moto pecah! aku TABIK aarr kat dorg nieh , result memang gempak jew ., kte0rg nieh (gurlz)  yang hari-hari datang n ta pernah miss kelas pon ta ley dapat result cam dorang uhh(Ilmu ape korg pakai hah?) hahaha .
Kesimpulannya pelajar kelas aku nie lah yang paling 1Malaysia nye , Melayu , Cina , India (ko ade? tader an?) hahaha

0 nota cinta ♥:

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana