RooMate Ku!!

 Nie la roomate aku yang paling kirik itu alaa yang comey2 uhh nama nya Nurul Husna , pertemuan kami bermula dari hari pertama pendaftaran kemasukkan ke KKGP , die tegor aku , ''datang dari mana '' aku tak sempat nak kata ape2 lagik time tuh , hanya terkedu melihat keagungan anugerah Allah , die memiliki wajah yang sangat comel sekali , serius memang terpegun woo hahaha (kalau nunu baca nie mesti dia malu) . Lalu saya pun menjawab laa pertanyaan die tadi yang ta jawab  , ''saya datang dari ipoh'' . Pada asalnya dia satu dorm (sem1) , skang da up skit jadik roomate lak (sem2) n aku harap sangat persahabatn yang cuba kita bina ini tidak tercemar dengan anasir2 jahat . Aku sangat senang bersamerr dia . Shaye cyg kmooo nunu + cuna hahaha had lagik sorg tuh plak dak penang , die cool jewk hari2 nyanyi dalam toilet , idupnya hepi jew memanjang! ;) 

nie laa member aku yang paling sengal ubi skalik! hahaha (chan jgn marah yea just joke) at first aku masuk KKGP , memang ta pnah kenal pun minah nieh , dalam 3 minggu proses pembelajaran da mula , dak2 dorm aku de gtaw ade dak uma sewa lain nak masuk uma nieh , dorang memang citer kat aku yang buruk2 tentang dak nieh , wat aku rasa jelik wat kali pertama dia masok uma aku , haishhh nyampah gilerr laa time tuh ase nak simbah jek muka dia ngn air sabun! , tapi taper ahh dia tader wat salah kat aku pon  . Pada satu malam tuh aku tinggal bertiga jek kat dalam dorm , kawan2 aku yang lain kuar gi shopping kat pasar malam gerik . dak shengal ubi nieh datang lepak kat katil aku , kteowag mula mesra , dan aku terus tertanya2 nape dak uma aku buruk2 an dia . walhalnya dak nieh okayy jek , memang pelik gilerr ahh , sampai laa nieh dorang memang hate gilerr ahh kat dia dan aku yang da berprasangka buruk tadik da jadik bespren laa pulok . Hahahah chan or Siti Nur'aishah shaye shayang shangat shame kamooo..

0 nota cinta ♥:

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana