✿ Asslamualaikum dan selamat sejahtera kwn² ✿

Errggghhh..hari nieh ade mood lebih ckit nak update blog   =)

tinggal lagi 2 paper jew sok yg masih belum dilangsaikan..


Alhamdulillah syukur kehadrat Illahi sume nya berjalan dengan lancar sekali  .  dah² lupakan segalanya yang dah berlaku..bukan taknak ingat, tapi kalau ingat wat sakit hati lagik watper kannnn   =)  .  Kali nieh nak kongsi ngn korg kisah aku dan DOMO² aku   =)  .  Cehhhhh   DOMO² aku laa kunun  .  Tah sejak biler laa aku mula jatuh CINta ngn ini DOMO² aiyakkk  =)

Lebiu DOMO ❤ hIhIhI..

Hidup nieh kadang busan gak jika tak bertemannn   .   tapi kalau berteman pun memeningkan kepala watper kan   .  Jadik biler aku busan DOMO² nieh laa yang sentiasa menemani hari² aku yang sangat busan  =)  .  Dia laahh pelengkap hidupku  .  Dia laahh tempat aku meluahkan perasaan   .  biarlaahh org nak kata aku gilak sekali pon bercakap ngn benda yang tidak bernyawa  =.=’  .  Aku tak kisah dah dgn kata² orang   .  yg penting aku tak kacau hidup orang  .  semoga persahabatan yang kita bina nieh akan berkekalan .

Lebiu DOMO ❤ hIhIhI..
Muaackks !

0 nota cinta ♥:

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana