KL gangster ?

Memang superb . Itu lah perkataan yang dapat aku katakan . Tahniah kepada Syamsul Yusof dan tahniah juga kepada Zizan yang telah menyerikan movie tersebut . Kepuasan nya tak terkata . Perghhhh lega gilak hahaha =)  .


Aku kuar ngan Nurul Ain hari ni , member baik aku masa kat PLKN dulu . Lama sangat dah asenya tak jumpa dia . Tapi her still comel . hihihi  =) . Btw thanks teman aku watch movie hari ini . Walaupun SDN. BHD hahaha . Bukan kita orang berdua jew . Nur Liyana neh pun ade sekali . Walaupun sengal² skit dia neh tapi tak kering gusi duk ngn dia . Gelak jew koje nya hehehe . 


neh laa NURUL AIN =)


nieh laa liya =) 

0 nota cinta ♥:

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana