Baru , Lama atau Senior kita sama sahaja ツ

jangan buli caye erk! hihi

Segalanya baru jek bermula dan pasti banyak perkara yang masih belum berjalan dengan lancarnya . Cuma bagi yang baru uhh jangan malu untuk belajar , kalau malu nak tanya nanti kita bole sesat jalan . Orang kata jangan jadik bodoh sombong! orang yang kata . aku tak kata yea! Hehehe . Eleh biasalah biler ade kat tempat baru , atau jadik pekerja baru mesti kita kena mengahadapi karenah senior . Sabar jelaa erk belajar dari kesabaran taw! Anggap jek sume tuh positif! Think POSITIVE oke AMY! . tak rugi menjadi orang yang sabar . tak gitu nokkkk ? hahahah . 

Walau kiter mula dengan sangat ‘naif’ tapi kesabaran dan ketekunan akan menjadikan kiter seorang yang sangat mahir dalam apa yang dilakukan . hahhh skema ayat aku . hehehe . Biar orang baru atau lama , tak penting! paling penting kiter tahu apa yang kita mahukan biler menceburi sesuatu bidang . Whoops! Cane ase skang ? tenang kann ? Rileksss dan tarik nafas panjangpanjang (korang wat jugak taw) . heheheh . bye! Jumpa lagik . lebiu u olls . 












p/s : just sharing tader kena mengena antara yang hidup ataupun yang mati ! o yeay!



0 nota cinta ♥:

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana