Macaroons ♥



yummmmy! kaler die nampak best kann ?
korang dah try kew ?
cube laa dulu . belum cuba belum tahu .
tak kenal maka tak cinta! hikss! ape kena mengena pulak kann!



kiteorang order kat sini! best

nak order PICIT kat bawah nieh!




Dap jugak! korang try jugak lew yerp! 

Hehe , k bai 

Erghhhhkk (kenyang!)





Lost World Of Tambun ♥



Lost World Of Tambun  . Actually tak jauh sangat pon dari umah aku! haha . beberapa minit ponn dah bole sampai . tapi kann nama jew dekat . nak jejak kaki kat situ memang lah payah . huhu . apeape pon hari nieh best sangat . adoyyy . best laa jerit kuatkuat . arghhh hilang segalan tekanan! feel fresh beb .


Adoyy naik benda alah nieh laa . sakit jugak jantung! . masih pening2 lalat kepala aku nieh . best korang! mai2 datang tambun , ipoh . jangan lupe ajak amy yerp !


perghhhh . PIRATE nieh ponn best jugak! mula2 tak takot sangat . sekali dah naik amek kaw! berdesuppp giler jantung aku! dah tak kira sape dah time nieh . memang jerit kaw2 laa sambil tutup mata . yesss! saya seorang yang takot pada ketinggian . hati teringin . biler dah naik . Ya Allah tobat aku tak naik dah!! haha terok aku kann . korangs jangan jadik cam aku taw! serius memang best . 


yang ini ponn aku naik jugak! perggghh grrrr >.< . sekali die pusing! Ouchh . segala dalam perut macam nak terkeluar . dalam hati dok cakap . biler laa nak benti benda alah nieh . aku dah tak tahan sangat dah . serius senget giler . memang macam nak jatuh . pengalaman aku larr . kalau korang de pengalaman korang bole kongsi2 yerp hehehe . 


Hahaha . last aku gi lost world masa mulamula bukak dulu . pas tuh tak jejak dah . tapi bole dikatakan tiap2 hari lalu situ . tengok dari luar jelaa . parking ponn full jerk . time cuti sekolah bas sekolah ponn penuh wat rombongan . tapi kali nieh aku gi dah banyak sangat perubahan . sekarang lost world pon dah ade SPA .hott spring gituuu . 


wahhhh . petting zoo nieh ponn best korang! make sure korang jejak kann laa kaki korang kew sini . tapi haiwan dier comel2 jerk . nama lagik petting kann alaa2 kebun gitu haiwan ponn banyak terlepas boleh pegang! tapi kesian sangat kat aku haha seorang yang penakot . kat sini ponn ade sediakan perkhidmatan ketapi . ngeh3 . bukan ekspress rakyat nohh . nieh ekspress lost world haha . macam2 benefit dah ada kat sini .


ketapi . tuuuttttt! tuttttt! 


nieh iklan model tidak berbayar . sila abaikan . werkkkk



weeee . have fun day! sayanggg korang! nanti kiter mai sini lagik yerp! kiter bawak duit bebanyak yerp! hehehe . 

Ok , bai . Trimass korang sudi baca sampai abes !
Lebiu lahh 









Saya tidak secantik kamu! kamu! kamu!

Yuhhhhuuuu ~ ~ 
hai korangs! kamu! kamu! kamu! saya tidak secantik kamu!




yess! ini saya hehe 




hehe! k laa bai . nanti ade lagi taw! :)

Assalamualaikum .


Ipoh ♥


Yuhuuu ~ ~ 
pa habaq korangs! sehat dak ?
nak share skit kat korangs! tadi ceq pi berjimba ngan sorang teman ceq nieh . hehehe . jomm tengok . sila scroll ke bawah . trimas lahh .






this my car! yang abah hadiahkan kat aku! setelah secara rasminya aku dapat lesen besor hehe .


tak sabar nyer aku nak mdi sini jumaat nieh! yihaaaaak! 


HAHA . k laah 
k , bai .

Terimass korangs!








Koleksi Header

Nie antara koleksi my header hoke! 









Taraaaa ~ ~
hoke tak ? hoke tak ? tak reti sebenarnyer nak design bagai .
mengisi masa busan yang ade dengan design benda alah nieh laa . hehe .

K , bai 







Flu . fever . cough


Yuhuuuu ~ ~
hey korangs! Korangs! n si pencurik hati ku!
Whooaaa . rinduu kannss . rindus taw ! yikss . Lame benor asenyer tak hupdate nieh . tiup skitttt . fuhhhh2 . bersawang2 spider dahhh umah teman nieh . hehehe . baru baik demam . flu yang kaler hijau . batuk yang menyakitkan tekak! >.<! (makan tak control main tibai jeeeee . hehehe nieh laa akibatnyer! Amekau!) . kasihann kan ? seminggu rayer sakan non stop kunun ahh! Hahhhh seminggu fever stop! Dok umah jelaaa . rehat kan diri . bila dah baik dari demam . aktiviti berjalan seperti biasa balikkk . yihhaaa! Ukey let’s check it out . ukey laa . nanti amy upload erk pic2 nyer . k nantikan nohhhhh .


K , bai . lebiu korangs! Korangs! n si pencurik hatis!





 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana