Lost World Of Tambun ♥



Lost World Of Tambun  . Actually tak jauh sangat pon dari umah aku! haha . beberapa minit ponn dah bole sampai . tapi kann nama jew dekat . nak jejak kaki kat situ memang lah payah . huhu . apeape pon hari nieh best sangat . adoyyy . best laa jerit kuatkuat . arghhh hilang segalan tekanan! feel fresh beb .


Adoyy naik benda alah nieh laa . sakit jugak jantung! . masih pening2 lalat kepala aku nieh . best korang! mai2 datang tambun , ipoh . jangan lupe ajak amy yerp !


perghhhh . PIRATE nieh ponn best jugak! mula2 tak takot sangat . sekali dah naik amek kaw! berdesuppp giler jantung aku! dah tak kira sape dah time nieh . memang jerit kaw2 laa sambil tutup mata . yesss! saya seorang yang takot pada ketinggian . hati teringin . biler dah naik . Ya Allah tobat aku tak naik dah!! haha terok aku kann . korangs jangan jadik cam aku taw! serius memang best . 


yang ini ponn aku naik jugak! perggghh grrrr >.< . sekali die pusing! Ouchh . segala dalam perut macam nak terkeluar . dalam hati dok cakap . biler laa nak benti benda alah nieh . aku dah tak tahan sangat dah . serius senget giler . memang macam nak jatuh . pengalaman aku larr . kalau korang de pengalaman korang bole kongsi2 yerp hehehe . 


Hahaha . last aku gi lost world masa mulamula bukak dulu . pas tuh tak jejak dah . tapi bole dikatakan tiap2 hari lalu situ . tengok dari luar jelaa . parking ponn full jerk . time cuti sekolah bas sekolah ponn penuh wat rombongan . tapi kali nieh aku gi dah banyak sangat perubahan . sekarang lost world pon dah ade SPA .hott spring gituuu . 


wahhhh . petting zoo nieh ponn best korang! make sure korang jejak kann laa kaki korang kew sini . tapi haiwan dier comel2 jerk . nama lagik petting kann alaa2 kebun gitu haiwan ponn banyak terlepas boleh pegang! tapi kesian sangat kat aku haha seorang yang penakot . kat sini ponn ade sediakan perkhidmatan ketapi . ngeh3 . bukan ekspress rakyat nohh . nieh ekspress lost world haha . macam2 benefit dah ada kat sini .


ketapi . tuuuttttt! tuttttt! 


nieh iklan model tidak berbayar . sila abaikan . werkkkk



weeee . have fun day! sayanggg korang! nanti kiter mai sini lagik yerp! kiter bawak duit bebanyak yerp! hehehe . 

Ok , bai . Trimass korang sudi baca sampai abes !
Lebiu lahh 









9 nota cinta ♥:

Amira Murad said...

besh nmpk.
hehe.

Teha Fatihah said...

rindu nan lost world! hee

Atiqah Wadiah said...

waa..nmpak cam best..kena g jgk nih 1 day~

farah hanim said...

ahah
dalamew kot nak pg kat sini
uuhhhhh :D
bestnye

Amy Farhana said...

@Amira Murad : cik miera! jom ler itot! ngeh3 ^_^

Amy Farhana said...

@Teha Fatihah : cik teha , mai laa balik epoh! epoh pun rindu kamu! hihi ^_~

Amy Farhana said...

@Atiqah Wadiah : yess! mmg wajib dtg! bestt ^_^

M.O said...

waaaa ... best nyerrr

Amy Farhana said...

@M.O : hihi! best2 ^_~

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana