Cantik kannnss ?? ♥



Hahhhhh . see! see! lain kann blog aku skang ? berbeza betoi dari yang dulu kann . kan aku dah gtaw . aku akan wat dengan sungguh2 sampai blog aku jadik cam niey . Ya Allah ! hepi giler nyer . kalau korang pon nak blog korang jadik cam niey . kat bawah niey aku ade kongsi LINK kat korangs! belog diorang niey hebat2 . cantik seyh! adoyyy . terpikat sungguh aku . tutorial pon seriously best2 n cantik2 . HAHA aku promote kannnn . biler blog dah cantik niey . semangat betoi tangan aku nak menghupdate entry weyh . hahaha! sebelum niey bukan tak semangat! semangat jugak! tapi kali niey lagik plusplus semangat nyer . luar biasa sungguh semngat nyer kannn . hehehe . 

korang try laa ikut tutorial diorang niey . 

Terbaikk punya!
















Hahhhh . nak gitaw korang . dorang niey ajin tau wat freebies! cantik2 n comel2 . kalau korang nak amek jangan lupe mintak izin dulu yerp! hihi ( pesan kat korang n diri sendiri jugak ) 



K , TERBAIK!!!!



SATISFACTION!


K , Bai





7 nota cinta ♥:

hidayah hakimi said...

aik.. belog yaya pun tersenarai jugak?? tq ye cik aimi... :D

..cik gugu.. said...

cumil blog kamu~

cik pulau said...

wahh.. cantikkk.


p/s: kalau buang verification word ni. mesti lagi best nak drop komen...^^,

Mimi Nur Farahin Hassan said...

simple tp comeyh..ske2!! sbb x serabut pn.. =)

Amirah Zahidah Roslan said...

Thank you so much akak :') Nice blog. Really love it <3

Aimi Farhana said...

@Mimi Nur Farahin Hassan : time kasih . jgn puji lelebih . perasan! huahua
>.<

Aimi Farhana said...

@Amirah Zahidah Roslan : sesame diks ^_~

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana