Duit $$



Ada yang panggil ringgit
Ada yang panggil dollar
Ada yang panggil baht
Ada yang panggil rupiah
Semua ini duit
Bikin orang belit

Duit! Duit!
Di mana kau duit
Duit! Duit!
Duit! Duit!
Hutangku membukit
Duit! Duit!

Ada yang benci duit
Ada yang cinta duit (Bikin perut buncit)
Skandal sana sini
Punca semua duit
Cari duit halal
Agar jangan kesal

Duit! (4x)
Duit, duit beli duit
Duit! (4x)
Duit, buat beli cinta

Ramai orang yang berkata
Duit punca banyak dosa
Jangan sampai makan rasuah
Nanti bangsa jadi musnah

Duit! Duit!
Di mana kau duit
Duit! Duit!
Duit! Duit!
Hutangku membukit
Duit! Duit!

Duit! (4x)
Duit, duit beli duit
Duit! (4x)
Duit, buat beli cinta

Zaman ini zaman duit
Tak ada duit diri tersepit
Tapi jangan jadi hamba duit
Nanti musnah diri sendiri

Duit! Duit!


Haha! ape keheinyer tajuk aku pasai duit kali niey yerk ? MAMA , ABAH nak duit hahaha! kalau aku duit manyak . macam2 aku nak beli wey . setiap orang pasti ade impian memasingkan . aku pon same jugak cam korang . hihihi . nak melancong sume tempat yang aku tak nah gi lagik . MALAYSIA niey pon tak abes jelajah lagik . hahhhh jelajah laaa sangat kau! . hidup zaman sekarang niey ape2 pon mesti ade duit . ade duit bermakna laaa hidup . kalau duit tader kepala pon pening! nak masuk tandas pon nak duit beb! boleh beza2 lagik nak mandi or nak buang air kecil . adoyyyy memacam lerrr skang . pada yang tersayang jangan lah terlalu kedekut kat aku yerk! hiksss! -_-'




DUIT! ouhh DUIT . nak duit wei . ade sape nak derma ? sesuker jerk aku mintak kat korang yerk ? biler study ase nak keja . biler dah keja ase nak study plak . ape jenis manusia laa aku niey kannn . tak tahu nak bersyukur langsung larrr . -____-'' . biler dah keja ase penat baru tahu betapa susah nyer bekerja kilang . jadik kuli cam tuh . tapi biler dah belajar niey keinginan tuh meninggi plak nak memacam aku niey . hurmmmm entah lerr . 



Haha ! mengarut aku hari niey .

K , bai . sangat bosan  

 >__<









6 nota cinta ♥:

unieMARKS :) said...

Ala. unie pun tak ada duit nak bagi. Haha.

btw, pakai template biasa ja. edit la Html dia :)

noraauliyya said...

haaa nk duit ann ? meh dtg blog auliyya ..

http://aznanaaz.blogspot.com/2011/10/income-lebih-dengan-churpchurp.html

farah hanim said...

nak duet gak mak abh
heheee

Lia Irdelia said...

hehheh...
duit oh duit...
:)

Farid bin Aspar said...

haha... boleh hilang bosan ke ni?
hehe...

Amy Farhana said...

@Farid bin Aspar : eheh InsyaAllah ^_~

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana