Jommm download muvie ! ♥



Camat petang korangs! 
hari niey amy nak share tutorial kat korangs yerp . hahhhh rajin sangat lahh aku kalau aku lerr yang wat sume tutorial niey . kawan aku sorang niey ajin benor dier dok wat tutorial cane nak download benda alah niey . biler die download muvie jerk! mesti die wat tutorial nyer laa . rajin kanns dia ? hehehe . ok ok now! jangan dok buang masa . korang klik jerk gambaq kat bawah niey n ikut ler step by step yang Cik Barbydol kiter dah wat niey! jangan tinggal step taw! kang tak jadik pulak . aku dah amalkan menDOWNLOAD muvie niey sejak dua menjak niey laa . dah lama betoi tapak kaki aku nie tak jengah panggung! ok laa korangss . Selamat menDOWNLOAD . hiksss ^_^






ok . sebenarnyer kat blog Cik Barbydol niey banyak agi taw tutor download muvie! korang selongkar2 laa belog dier yerk! jangan sepah2 kan pulak . dah selongkar uhh kemas balik . kang bising pulok Cik Barbydol kiter umah dier bersepah . Amy tanak tanggungjawab! .


Ok Sekian .






Ok . Bai korangs .





2 nota cinta ♥:

Norayu Yusof said...

thax amy wat entry sal aku heheh teharu lo :p

Amy Farhana said...

@Norayu Yusof : eleyhh yela tuh! terharuu sangat! werkkk hihi :P

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana