Kenapa AKU ? ♥

Hai korangs , camat pagi!!


Hewhewhew ( gelak alaaa Myravea ) 


wahhhh . tetibe nada berbunyi  hepi giler kann . giler ko tak hepi . ko tengok laa sape yg follow aku tuh ? euww! Cik Lyssa weii . What ? Cik LyssA! Yelaa . awat tak percaya ka ? ini lah kenyataan yang cuba aku tonjolkan . hahaha . blogger femes niey . lelaju kan aku hupdate! Teros print screen  gituu  . bukti laa . tadi ngah berblog walking . tengok cik lyssA comel kiter niey ngah melayan karenah fans fanatik nyer di eefbi  . aku pon nyibok laa . nyelit skalik laa kan . aku pon mengeshare ler link blog aku niey kat eefbi cik lyssA niey . ramah dan tamah taw cik lyssA niey . korang tegur ja dia . pasti gadis kidal niey akan membalas balik sapaan korangs! . kalau die tak balas pon maybe die bz kott . blogger femes kann ♥ . 





Blog LyssA niey banyak tutorial taw!
die niey ponn rajin wat freebies doodle yang chumel ,
korang mintak izin dulu taw kat cik lyssA niey . hehehe .








Sebagai tanda bukti . aku ade share gambar kat korang . scroll laa kat bawah niey yerp! 



*nak tengok lebih dekat klik kat gambar




Sekalik lagik . 

TERIMA KASIH Lyssa Faizureen 

kamu sangat comel ! 





K , besties time











K , Bai





2 nota cinta ♥:

Lyssa Faizureen said...

Ecehhh . Siapa Cik Lyssa tu ? Tak kenal . Tak Kenal . HAHA :) Errr . malu pulak rasa nya , ada org buat entry pasal kite :)

Aimi Farhana said...

hehe! adik lyssa yg chumel . aik tak kenal pulak yerp ;)

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana