Menilai Rahsia Ciuman



camats pagik chumels dan kacaks sekalian . hehehe . di pagi yang indah ini aku nak kongsi ngan korang cam ner nuk menilai or rahsia ciuman . kikiki . kiter kongsi2 laa yerp . kalau korang pon ade cara korang tersendirik kiter kongsi2 yerp ? keyh2 let's go kita bercerita tentang sesuatu yang romantis lebih2 lagi yang dah berumahtangga . Jomm!! bagi yang belum kawen lagik . ketahuilah kawen memang best! hihihi . aku tak cakap yerk! orang lain yang cakap nohh ! 


Hehehe tapi nak kahwin tu , pilihlah jalan yang baik , yang mudah , dan paling penting diberkati Allah . 

Hahhhh . para para suami sekalian yang suka sangat cium isteri , hati-hati . Ciuman nie memberi tanda kepada seseorang tentang tingkah lakunya . Bagi para isteri pulak , ketahuilah suami anda dengan ciumannya . Selamat menilai sendiri! kikikii :)


  • Suka cium dahi isteri – suami yang romantis.
  • Suka cium pipi isteri – suami yang penyayang.
  • Suka cium mulut isteri – suami yang gelojoh.
  • Suka cium tengkuk isteri – suami yang mata keranjang.
  • Suka cium telinga isteri – suami yang sensitif.
  • Suka cium leher isteri – suami yang penyabar.
  • Suka cium buah dada isteri – suami yang suka bermanja.
  • Suka cium tangan isteri – suami yang hipokrit.
  • Suka cium ketiak isteri – suami yang menerima isterinya

Seadanya :

  • Suka cium kemaluan isteri – suami yang pemalu.
  • Suka cium punggung isteri – suami yang suka bergurau.
  • Suka cium kaki isteri – suami yang terlalu menghormat isteri.
  • Tidak suka cium mana-mana bahagian badan isteri – suami yang mementingkan diri.
  • Suka cium seluruh bahagian badan isteri – suami yang baru balik dari outstation. 

Kuang kuang kuang . mengerti dak skang niey ? hihihi


Ok bai bai . Larikss duluuuuuuuu .







3 nota cinta ♥:

aEvOeCaEdOe said...

hakhaakhak.. lawak2.. tapi betul ke?? sy suka yg last skali tu

Aimi Farhana said...

@aEvOeCaEdOe : hak3 entah ler . jadikan sempadan buley . klu ikutan tuh depends on situation ler ^_~

budakpendiam91 said...

semue tu best untuk cium kecuali tangan dan kaki, . . . . amboih gatai nye aku, . . . sori ye akak, hehek :P . . . . . saje bace nak belajar jadi suami mithali, huhuhu peace :D

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana