♥_♥


السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Korang pernah ade rasa menyampah tak kat someone? penah ade rasa sakit hati takk kat someone? mesti ade punya kan, kalau takde tak normal laa korang kan, kalau tader perasaan tuh paranormal laa korang, wiwiwi ;D ok tak mau spoil di pagik hari, nak share ngan korang gambaq2 yang aku jumpa bila men-google tadi.


♥_♥ 






Allah sentiasa beri GANJARAN pada manusia yang bersabar , memang kalau kita sabar hari ni . mungkin Dia bukan bagi esok , bukan lusa , bukan minggu depan , tapi PASTI ada , dan bila kita mula rasa KEMANISAN . jangan lupa BERSYUKUR atas ganjaran yang diberikan . 




6 nota cinta ♥:

Solihahazahar said...

tapi kalau dh melampau, sapa bolehh tahan woooooooooo~ hahaha

Amy Farhana said...

@Solihahazahar : hehe ^_~ betoi, betoi

YNA said...

insyaAllah kan sentiasa bersyukur :)

TiraPengemis said...

sabar sgt penting....
bersyukur kalo dpt sabar..

Amy Farhana said...

@YNA : InsyaAllah akk :) Aaminn

Amy Farhana said...

@TiraPengemis Hehe ,betoi tu :)

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana