Jom download movie ♥

Assalamualaikum. Ade lagik tak yang tak tengok cite toyol niey? Alamak!Toyol. euwww ;P ekceli aku tengok ini movie on that date ditayangkan. Ade orang nak belanja gasak jelaa. Ini prinsip aku "Rezeki jangan di tolak, Musuh jangan dicarik" maka disebabkan prinsip sedemikian aku tidak sesekali pernah menolak pelawaan. huahuahua F.O.C kan. sape taknak ;P. Ok kalau korang tak tengok lagik or dah tengok dan nak tengok lagik, kawan aku niey Cik Barbydol ade wat tutorial nak download movie. Hahhh yang niey F.O.C jugak. Hehehe ;D Ok korang boleh klik jek gambaq kat bawah niey yerp. Ok selamat mencoba nohhh ;D
Ok . selamat menonton eyh korang ;D


3 nota cinta ♥:

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana