ku gagahkan jua

pucat lesu satu tubuh badan aku . nope feeling well laa . aishh  demam + batuk + flu yang kaler ijau err . apakan daya . terima jua . suratan atau kebetulan . erghhh ape aku merepek niey . aku gagahkan jua jari jari aku niey menaip henrty untuk malam niey . bertemankan perut yang berkeroncong . kepala yang pening bagai di hentak batu yang sangat besar gggrrr >.< dan mulut yang sangat sangat lahh pahit! pahit! -_-'

bangun pepagi sarapan dengan blog dulu . then mandi manda terus ke klinik untuk ambil MC . sampai2 alamak! tutup plak! . klinik tuh rayer lagik kot . huehuehue . oke! dont waste time next klinik! perghhhhh tuhdiaaaa bapak ramai nyer orang sakit . memang musim sakit ker niey ? huwaaaaaaaa . pukul bape nak balik cam niey ?? kalau cam tuh punyer ramai . adesss . aku niey dah memang tak larat nak tunggu lelame cam niey . benda yang paling aku tak suke skalik ialah "menunggu" orang tunggu aku takpe! aku tunggu orang tak ley . huahuahua >.< . 

Aku berimankan kesabaran dan mengambil keputusan untuk tunggu . ok! sampai nama aku di panggil . aku time demam memang suke wat muka sedih! huwhuhuehue . sume orang akan terpedaya ngan tipu helah aku! ngek! aku demam arr ne ade memain! cik "nur aimi farhana" perhhhggg name penuh die panggil . asal tak ngan binti skali . sempat lagik uhh bermonolog . dah masuk bilik doc uhh . cam biase ar . grrr >.< . sakit ape?? errr demam! biler kena ? baru semalam! batuk ade ?? selsema ade ?? ade ade! aku pon angguk2 kepala . tanda mengiyakan . 

errrr doc saya punyer period tak stabil sebelum niey . lame sangat tak datang . tapi skang biler dah datang 3 minggu non-stop . oke oke doc akan kasi kamu ubat stabilkan hormon . kalau masih bleeding datang sini balik . kita scan oke! errr syaki fibroid ? what fibroid ? errrr de sesape tahu pasal fibroid niey ? sound seriously ? bahaya kerr ?


bagi mengakhiri perbualan aku ngan doc uhh . sempat lagik doc uhh ngusik aku! nak cucuk takk ? grrrr >.< tak pe lahh . aku pun cepat cepat bangun ! terima kasih doctor dan kuar! huehuehue :P

Cuak arr aku . ggrrr >.< .

Ya Allah! kau berikanlah aku kesihatan tubuh badan . Aaminn 



14 nota cinta ♥:

Cik Nurul said...

moga cepat sembuh ye... =)

Amy Farhana said...

@Cik Nurul : mekasihh . dah nak sihat dah hihi =)

fae jamal said...

hope cepat sihat;)

Amy Farhana said...

@fae jamal : thnx sygs! hope so ^_~

nurhaziqah_ikah said...

betul lah kak..skrg musim demam...hehe..semoge cpt sembuh...

Amy Farhana said...

@nurhaziqah_ikah : yeke ? huhu patot laa :(

**::CIKNUURUL::** said...

fibroid? err,.xbrani nk cakap,.tp better tau awal kn dr duk buat xendah je,.semoga cepat smbuh ye,.:)

sis92 said...

get well soon ye :)

Amy Farhana said...

@**::CIKNUURUL::** : yerp , tapi bleeding dah kurang! lega ase ^_~ hihi

Amy Farhana said...

@sis92 : hope so! tenkiu sygs! ^_~

starzieti said...

semoga cepat smbuh ye farhana. jgn lupe makan ubat n rehat cukup taw. :)

Amy Farhana said...

@starzieti : thnx syg! hope so! ye2 mam ubat! hihi ^_~

Nor Ain said...

semoga cpt sembuh yew...insyaallh xde pape..:)

Amy Farhana said...

@Nor Ain : InsyaAllah! mekasih sygs! ^_~

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana