Puss in Boots

Assalamualaikum. Hey! korang dah tengok belum cite niey? Kalau yang dah tengok dan nak tengok lagik boleh ikut tutorial download movie Cik Barbydol niey. Ok kalau belum tengok macam biasa laa aku akan bagi link kat korang nak download cite niey ;D . tapi kualiti cite niey kureng sikit larr biasa lah F.O.C kan. Korang klik jerk gambaq kat bawah niey yerk ;D Ok! hari niey nak dinner nak kat luar. menu ape tak tahu lagik! haihh tak sabiaq nak jumpa kawan sekolah niey, setelah sekian lama tidak bertemu :') Ngindu aih!
Ok selamat maju jaya! 
selamat menonton ;D Ouch! Awesome ♥ 

3 nota cinta ♥:

Nurul Amirah Anis said...

Kak Aimi...saya dh buat tutorial pasal Main Wrapper and Sidebar Wrapper...

dkat sini http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/11/tutorial-pisahkan-main-wrapper-and.html

Miss A said...

comelnyeee!tak sbar nak tgk PIB <3

Amy Farhana said...

@Miss A : hehe kan? amy pon tak tg0k lagik larr ;)

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana