Typical People :)

Grrr >.< I'm back people! Oke sumpah poyos! huahua

Typical People ? Commoners ? Haaaa what I means is :
Apaa yang korang boley tengok every single day . you know as in "biasa laa tuh" huahua . and this post totally TAK MENGUTUK ANYONE . coz honestly , aku pun terasa banyak , grrr >.< kejammm nya , kutuk diri sendiri .

Oke scroll down!

Those Who love label .
Beb! cukup cukup laa melebel sesuka hati . Takk puas hati ape lagik ngan sume orang ?

Si A : OMG nokk!! , u just have to see SI POLAN new hair . Its like korean's style but wait . NO!! its not cute *faint*
Si B : Alamak!! mamat tu dowhh , speaking wehh huahua . Bajet hot! pandai speaking! konon macam mat saleh! perasaan cantik bulu dada kembang!! =.='

Copycats vs Idols
Oke! now benda niey pon jadik topik. Copycats or mencontohi ? huahua . I get it the whole copy whats hot on tumblr! twitter! facebook! myspace blalalala~~ , dikira macam mencontohi laa kann ? Tapi kalau amek gambaq mulut macam ikan todakk , mata pejam dua dua sekali -_-' , buat peace sambil tangan tunjuk kat lubang hidung!! ^_^v . tunjuk nombor 10 . Kot nak tiruu sejibik ?? Buat lahh benda lain sikit . So copycats does exists :) To those whoe were copied , jangan nak bangga sangat lahh kan .
Oke! maybe u guys should be proud.

Question .
Si samdul : Hi awak!
empunya diri : Ouhh Haii 
Si samdul : Ngah wat per tuh ?
empunya diri : ngah basuh beca jiran kot! On9 laa!! >.<
Si samdul : Baruu Online ?
empunya diri : Huahua dahh lame , since last year lagik ON takk pernah OFF , tu PC macam nak terbakar keluar asap shisha strawberry flavour lagik! =.='
Si samdul : Name ape niey ?
empunya diri : buta huruf ekk takk reti baca nama fb aku ?
Si samdul : umur ?
empunya diri : I have my about meeeee pleaseee , Ouchh God!! 

Huahuahua , niey bukan nak mengutukk , but i sincerely LIKE those questions . At least they ask kann ? Dari yang dok reply : 
Ouchh oke! *aku yang terasa 

Oke enough! Huahua beb! please understand all of the above ARE NOT SPECIFIC TO ANYBODY . So if terasa or whatsoever , I'm soory but I just wrote what I think everyone should know and yess posting kali niey . AKU PUN TERASA DALAM GILAA WEYHH ( makan dalam ) hihiikk :)

Biar laa orang nak cakap bahasa apa pun , at least it doesn't bother u rite ? and Yesss! I know kita patut bangga dengan bahasa ibunda tapi sometimes nak speaking boleh kan ? n aku rase takk salah pun if kita nak speaking bagai , kat skola pun de blaja english education kannn , kalau takk boley , okeyyy fineee!!! =.=' . Cakap lah ape korang nak , yang dok cemar kan Bahasa Melayu cakap seruperw takkderw huruwf A kat keyboard tuerw kowrang takk kuwtukk puwlawk eyh ? *seriously he so damn cute , euwww! :P


0 nota cinta ♥:

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana