Wajah Kesayangan Hamba ♥

Assalamualaikum . tajuk entry sangat laa sadis kann . Ok! sume niey di rancang dalam keadaan tempur tanpa senjata actually memang last minute punye planning . memang eksaited abes ler . yes! after lunch , sesi meng-make-over! kan diri , hihikk , aku cam biasa laa cool jerk , taknak larr terlalu vouge-vass-meletops takk hengat! aku dok kat tepi mengusha laa dorang dok tempek2 bulu mata bagai , dok tonyoh blusher sambil naik2 kan pipi yang *bam bam uhh , hahakk .

Ok kononnye bersiap cepat n bergegas ke tempat yang nak di tuju tu . kononnya laa . boleh lepak lama2 sikit . bole snap gambaq beribu riban . dalam kul 1 lebih sampai dah destinasi . perghhh matahari memang tengah shiokk laa dok atas kepala . terus pegi kaunter nak beli tiket . Laaa! hari niey hari jumaat kann ?? kul 3 baru boleh pergi seberang . tudiaaa bapak lama punya awai sampai , amek kau! hahakk . dah tu sume macam nak bengang laa kan! tapi dah alang2 datang gasak jerk mana2 tempat yang ade dulu. Ok tamo membebel panjang2 lebor . jom kiter breakfast dengan gambaq kat bawah niey yerp :)

Ok yang baju kaler *blue uhh Ayu gangs blogger aku jugak! dia laa yang paling eksaited tak hengat , hihihi . ape ape pon kamu comel beb!  :P

ok yang paling kiri sekali tuh nama dia Scha fyna dan yang paling kanan tuh Melisa , derang niey geng masa aku praktikal :D



*yuhuuuu dapat jugak ke seberang! tapi sejam jerkk :')

*gitar itu hanyalah hiasan semata2 , memang tader kena mengena ngan aku langsung lah! HAHA :P

i will miss u korang nanti *sila percaya kata kata aku! HAHA :')

p/s : sorry entry kali niey penuh dengan gambaq! mintak ampun :')

Ok . Terima Kasih :D



10 nota cinta ♥:

starzieti said...

cantiknye gamba2 die. :)

el said...

suka tgk all the pics...
pandai uolz posing..like2
hope dpt tgk gambar cengini lg ok...
rawk bebeh :)

Amy Farhana said...

@starzieti : Thanks syg :)

Amy Farhana said...

@el : hehe InsyaAllah ade lagik nanti :)

myra abdullah said...

wah! semua comell sgt! ^-^

Amy Farhana said...

@myra abdullah : Terima Kasih *wink wink*

noor nabilla fattin said...

CUN CUN je smua wahhh

Amy Farhana said...

@noor nabilla fattin : Thnks syg ;D

Azekzk said...

sakan posing..

Amy Farhana said...

@Azekzk : HAHA sakan kerr ?? biasa2 jerk ;p ;p

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana