Pergi tutti frutti dgn Cik Barbydol :)


السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


Inilahh antara wajah yang akan selalu n senantiasa menghiasi belog aku , kikiki , sebab nyer cik ayu niey BFF sayeeee , dahh lama kite orang tak dating sesame! last jumpa cik ayu , time dia teman aku pi Gerik ri tuwww , pas tuww tak jumpa dah! dengan izin Allah dan kesungguhan kami berdua akhirnya berjaya jugak kiteorang tembuss kuar umah memasingg aaahahaha , almaklumlah kita orang niey di kawal ketat oleh orang tersayangg , aaahaakksss ;P 


aaahaha , mata cepet dua² niey! >_<

kalau kat ipoh niey ade dua jerk franchise tutti frutti niey , yang paling dekat ngan umah akuu kat De' garden tuww laaa , lagik satu kat sebelah Mc'd medan gopeng jauhhh sikit , yang dekat de'garden tuww shop lot jek , tapi hokee laaa , malas nak pi jauh² tadi hihihi :')


hoke tak kite orang hiass , kekeke :')



amy pilih flavour chocolate dan Orange , masam lerr , sebab orange kaan ! >_<  masammmm sangatt ;)




hari ini berbicara tentang cinta . hari esok tiada rasa .
hari ini berjanji setia . hari esok tiada suara .
hari ini dia milikmu . hari esok pasti belum tentu !
yang PASTI , rahsia JODOH kita d tgn DIA ~ 



p/s : terima kasih sudi baca sampai abes :) 

16 nota cinta ♥:

Ariena Hisham said...

Bestnyaa! :D

Nyamuk Terbang said...

ala bestnya dpt mkn TF..

A'ishah Kamaludin said...

perghh memang buat orang terliur je diorang ni

btw, korang dua comel pki shawl

http://thehehslady.blogspot.com/2012/01/kahwin-awal.html

DeritaMerindu_se said...

mau jugak...mak.. adik adik nak tutti frutttttiii..hehehe.. (sambil membentak dan hentak kai ke lantai)

Amy Farhana said...

@Ariena Hisham


aaahaha , best³ jum! :)

Amy Farhana said...

@Nyamuk Terbang


tader laa bestt sangat , eehehe :/

Amy Farhana said...

@A'ishah Kamaludin


terliuq? jum! kikiki
mekasihhh , jgn puji! nty perasan :')

Amy Farhana said...

@DeritaMerindu_se


aahaha , gedix! jumm :/
kamu lanjee ! kekeke

yad'z said...

bestnye.... makan tuti pruti n spent time dengan kwn.. double best! =)

eva said...

huhu teringin sgt nak mkn tutti tutti tu.. hehe

Miss Lovouis said...

Bestnya mkn tutti , nak jugak . #jelez ~ =>

Btw , jemput ke blog saya dear kalau sudi => http://lovoiustory.blogspot.com/

ayne said...

ada tutti fruti kat ipoh? kenapa x penah tau.. da lama tingin nak makan tau.. huhuhu

Amy Farhana said...

@yad'z


Yerp! best!best!best! ;D

Amy Farhana said...

@eva


heeehehe , jum2! ;)

Amy Farhana said...

@ayne


ade laa sayangggg , ade dua lagi tuwww , hihi ;D

|ardani| said...

yummmi..

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana