Taman Botani Ipoh Perak :)

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


Walaupun duit memasingg takdak dalam poket , tapi hati kanak-kanak ribena tetap melonjak-lonjak nak kuaq berjalannn , sakann kenn! padahal poket kering , ade pehal bawak sky juice dari umah sudehhh kekeke , ini lah akibat nyer bila tak boleh melekat kat umah , seriously aku sehari duk umah rase macam nak gile tawww , setengah orang tuw time cuti laa nak rehat² kann , tapi bagi aku tuww sume takk! , bagi aku time² gini laa aku nak spend time kuaq bersama kawan terchentaa kuuu gitewwww ;P , peganglah prinsip ini walaupun poket kosong , hati mesty mauuu happy selalu maaaaa ;D 


wif Datin Sri Ain my sayanggggggg ;D (gambaq fake gilo huahuahua ) =.='


kelassss kauu jahhhh , planning asal nak baring² posing alaaaa² hidustann tuww , tapi tak kesampaian , ramai sangat orang semalam >_< grrr 


akuuuuu mahu terbangg! kekeke , memang takkan naik laa kalau aku terbang kikiki =.='

aahaha , nampak ker aku yang besor kat tengah² tuwww ;D


Cinta bukan mengajar kita jadi lemah, tetapi membangkitkan kekuatan. 
Cinta bukan mengajar kita menghina diri, tetapi menghembuskan kejayaan..
Cinta bukan pelemah semangat, tetapi membangkitkannya. 
Cinta datang kepada orang yang masih mempunyai harapan, 
Kepada orang yang masih percaya walau pun telah dikhianati...
Kepada yang ingin dicintai walaupun telah disakiti....dan
Kepada mereka yang mempunyai keberanian serta keyakinan untuk membangunkan kembali kepercayaan yang telah pudar...


 p/s : terima kasih sudi baca sampai abes :) 

8 nota cinta ♥:

puteri.dyne94 said...

wahh.
nampk cm best laa tamn 2..
hoho..xpnh pgi agi..
=D

hazz death said...

hoho.. untung la.. dpt jenjalan.. jalan x mengajak.. klw x ble gak bawak p lunch.. :P hehe

Yana Libra said...

takde duit takpe, asal hepi~ :)

fae jamal said...

haha..wlu poket kosong jln tetap jln..same mcm fae..hehe;)

:: Cik Nur :: said...

selalu pegi ipoh..tapi tak penah singgah taman botani ni.. mcm best je ek.. :)

singgah sini dan follow..jum baca .:: Bersyukurlah Manusia..! ::.

MrS LoLiPoP said...

bestt nyee :)

ZYASH said...

Cantik n indah la taman ne...

Cik Aish said...

huwaa..best ohhhh dpt kuar ala2 berphotoshot gitu..hehe

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana