Ketika Cinta Bertasbih ♥

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Setelah seminggu berhempas pulas ulang alik dari rumah ke kolej yang perjalananya mengambil masa 20 min , terlalu memenatkan! tak spend time dengan kawan² , aku pon decide 25 Mac (semalam) nak pegi tengok wayang dengan Cik Barbydol kiteww , nak tengok cite ape? opkos laa cite 7 Petala Cinta ♥ yeahhh , nak layan perasaan niey sikit , dah terlalu lama membiarkan perasaan niey ;) tengok kat mana ? macam biasa laa kalau kat Ipoh niey , kalau tak Jusco Kinta City , mesty Ipoh Parade , antara dua tuw jerk , hehehehe ;)

Setelah habes menonton , macam biasalah aku dengan cik ayu , cuci mata duluuu , well tengok benda yang sama jugak! tak banyak benda menarik dan benda yang berbeza pon! hahaha ;) tapi niey jerk yang ada , kita harus bersyukurrr , kankankan? dah abes tawaf Kinta City , blurrrp! lampu mentol nyala atas kepala cik ayu! terus terkeluar kata-kata dari mulut dia ..eyh! jom lepak Taman D.r ? snap-2 nak ? haha , aku laju je angguk-2 kepala tanda setuju! ngeh³ I ON jewrrr :P

Taraaaaaaaa ini lah hasilnya , bila kteorang bergabunggg! :D


Lupa nak kenal kan ! yang paling kiri tuw kawan masa aku praktikal! dia Study Poli Ungku Omar :) Nama dia Shafeena . Credit to her boyfie coz snap! snap! gambaq kitew orang yer , hehehe :) cantekk , terima kaseh , walau tiada DSLR :P

Sangad skema kite orang niey kan ! bhahahah -.-


Bersama Kereta baruuu sayaa  hahaha FAKE semata-mata , sila LAH jangan percaya :D 

muka sangad keletihan :( 

kawaaaan sayaaa comel . hehe Shafeena

Samsung Galaxy Y baruu sayaa FAKE jugaaa , haha SILA jangan percaya :P



HATI ini ALLAH berikan untuk kita . 
HEBATnya HATI boleh BERBICARA tanpa SUARA . 
HEBATnya HATI mampu MENANGIS tanpa AIRMATA .
TAPI jgn lupa , HEBATnya HATI juga boleh menghancurkan IMAN kita .
LEMAHnya HATI kita dengan bisikan suara nafsu . Jadi jagalah HATI kita dengan sebaik-baiknya . InsyaAllah , kita pasti akan jadi orang yang HEBAT dengan
memiliki hati yg HEBAT !! 




p/s : terima kasih sudi baca sampai abes :)     

0 nota cinta ♥:

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana