Jom Heboh Ipoh Perak! yeayyyy! :D

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


Bangun seawal pagi dengan semangat waja nak pergi jom heboh wehh . kami memang cam niey . family pon dah tak boleh nak kawal kami . hihihikk . keja kami ade duit buang duit sedekah kat panggung wayang every week . kau hado ? hehehe .. over kau jahhhh! :D

kul 8 dah gerak dari umah bajet kau nak jumpa retis . lama dah ngidam akhirnya tercapai jugak hasrat aku . Lagipon di Ipoh dah bape tahun takdak jom heboh tuw pasai batak gilew nak pi . ngeh3.. walaupon orang bersesak gasakkk jelaa dush2 sume orang aku langgaq jaa.. haha nak seribu daya kan . tak mau seribu cara kan . so aku bertekad kali niey . aku dah buktikan pada mama yang aku mampu . mampu ape ? mampu jadik glamer laa cik senah oiyy! hahahaha .. puii



Credit to my camera . cikai jew camera aku . entah kenapa semalam snap gambaq sume jadik lawo2 laa pulak . ngeh3 :D


Antara gerai2 yang memenuhi kawasan perkarangan Stadium Indra Mulia Ipoh Perak semalam sangat meriah :)


Tengok Melodi secara Live . best sangad dapat pengalaman baru . artis kita pon bekerja dalam kepanasan kan hihihihi :)


Handsome boy! omaiyygoshh! sangad2 laaa chumil hihihihi


Depa dua niey sempoyyy habes . sporting gila habaq hg! :D




Ini lahh BFF sayeww . Ouhhmaiyygosh! comel kan kami duaaa ! kikiki

p/s : Maaf entry penuh dengan gambaq . weeee :D


MASALAH itu tak akan berhenti . Tak akan ikut masa atau hari . 1 datang 1 pergi . Besok lusa mesti ada lagi . Mahu tak mahu haruslah hadapi . Kau nak lari ? Ahh buat penat kaki . Masalah tetap setia menanti . Tapi janganlah menjengkelkan diri , seolah2 masalah itu hanya kita seorang diri yang alami . Buka minda buka hati , jangan susahkan diri dengan sketsa kehidupan duniawi . . RUGI ~





p/s : terima kasih sudi baca sampai abes :) 

2 nota cinta ♥:

Meor Adzim said...

lagi sekali.. keluar tak ajak... :(

Chekgu Azrine said...

belum pernah gi lagi JOM HEBOH. best jugak erk..

http://azrinzfamily.blogspot.com/

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana