Trip KL ♥

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Aku terpilih untuk menyertai lawatan sambil belajar yang di anjurkan oleh kolej aku . Pegi Lim Kok Wing kome .. Hahahaha . batak betui kan . ini lah padahnya sebab tak penah pegi . ape² pon trip kali niey best sangad . yang join sume sempoi² . riang ria hari raya laa katakan . haha .

Berjalan sakan! 28 niey dah final exam amy oiy .. hahaha . setiba kami di Lim Kok Wing kami di sambut macam retiss kome . entah pape jeww . tapi best best best sangad sangad . jalan red karpet gituww . bajet betui . kat sana memang speaking jelaa . aku paham ape orang tuw cakap . tapi nak balas balik cakap omputih failed laa . hahaha angguk² macam burung belatuk je laa :D kelakar betui


Okey gambaq niey time tunggu bus! grrr :D

yeayyyy!! kami dah naik bas :) ini kawan aku nama dia Cik Aiyu .

Ok ini antara view Universiti Lim Kok Wing Awsome sangad bila dapat tengok dengan mata kepala sendiri . Ini di namakan 'PLAZA' yang menjadik tumpuan pelajar . kiranya macam tempat dorang lepak-lepak , makan-makan sebab dekat kawasan plaza tu ade cafeteria taw . so senang laa sambil buad assgment boleh lepak dan makan . selalu tengok dalam Tv jew dalam drama . niey bile dah tengok sendiri . Ouhh cam niey yerr hahaha batak batak :D



Ok kami kat dalam galeri yang mempamerkan hasil-hasil karya bekas pelajar Lim Kok Wing :)

Ok niey pic time nak balik dahhhh . hehe ape-ape pon best sangat . disambut dengan meriah sekali kami pon enjoy . sebelum balik setiap seorang dari kami diberi goodies beg dari University Lim Kok Wing :)


Balik dari Lim Kok Wing terus pegi check In hotel . hotel bajet jer ponn . bukan hotel 4 bintang ke 5 bintang ke grrr :D jadik laa kan . FOC kan haha itu penting bukan nak tidoq lama-lama pon jap jew . 


Hahhhh . ade sape-sape tahu hotel niey kat mana ?? senang jew betul-betul bersebelahan dengan dataran merdeka . haishh senang cita hotel niey memang strategik laa untuk melakukan aktiviti membeli belah . sebab dekat sangad dengan Sogo . Jalan Masjid India lagik laa dekat . haha best2 :D

Pada sebelah malam pegi I-city pulak . batak lagik! hahaha memang tak penah pegi langsung laa . bila tak pergi tingin nak pegi . bila dah pegi . Ouhhh cam niey yerr rupenye i-city niey .. hahaha . bak kata orang KL .. lawa lagik lampu kat tepi jalan ngeh3 >_<

See ! orang tak penah pegi i-city kann . bila dah sampai sonok kemain lagikk hihihihi 




Ok balik dari i-city terus masuk bilik terkam katil kan . seharian berjalan . kepenatan sangat-sangat . 

Ok! jom kita tengok gambo lagik .. keesokan harinya pegi KL tower pulak hihihi..




takdak pon gambaq sorang-sorang sebab sumenye pulun nak bergambaq sekali . hahaha layankan jerr




Wanita menangis bukan kerana mereka lemah , namun kerana telah penat berpura-pura tersenyum meski hatinya terluka





p/s : terima kasih sudi baca sampai abes :) 

0 nota cinta ♥:

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana