Majlis Pra Graduan (Hi-Tea) KKSS 2012 ♥


السلام عليكم و رحمة الله و بركات

"Cakap banyak pun tak guna , Sepak pun tak kena" Love can come n go , but . friendship , remains forever , being a friend to everyone , everybody is enough to make me smile each time daripada takde kawan langsung . Alhamdulillah , Allah swt give me a lot lot lot of friends in my life . di setiap penjuru , baik muda , tua , kecik dan besar . Syukur . Tq to all my sahabat perjuangan . lets achieve n grab our dreams! ♥ ~Kita bukan tuhan nk tentukan balasan seseorang . Doa yg terbaik tuk diri sendiri lagi bagus dri doa yg tak baik tuk org lain :') *kupohon iringan doa yang baik-baik dari kawan-kawan semua yaa* ;)

Student I.t Kkss *gurlz* dan sebahagian pensyarah yang hadir :')

Maafkan lah diri ini , seandainya ada berlaku kekhilafan yang dilakukan oleh diri ini mahupun secara sengaja atau tidak sengaja , (Bercakap benar dan membuatkan org menangis lebih baik dari bercakap bohong dan membuatkan org ketawa) Berzina Tuhan ampun jika bertaubat . Mengumpat Tuhan tak ampun melainkan jumpa orang yang diumpat minta halal :')

Cik dan Puan² comel KKSS ♥ — with Nazha Naan, Siti Sarah Muhammad and Sulaihah Dollah

Kawan - kawan kuh! ;) — with YohanEs Anes YereMia Ananias, Nadya Ibrahim, Smilely Gurlz, Amy Diana and Hany Nur-khairani at Tower Regency Hotel, Ipoh.

Sahabat - sahabat seperjuangan :') — with Alia Yana, Nabila Philip, Eyka Atiekah, Ranjini Mahentran, Vespa Gurlz and Solatul Aishah at Tower Regency Hotel, Ipoh.

Cik Ayu nerd :D — with Aiyu Idayu at Tower Regency Hotel, Ipoh.

STM 4C — with Aiyu Idayu, Zyla Hazeyla, YohanEs Anes YereMia Ananias and Smilely Gurlz at Tower Regency Hotel, Ipoh.


wakil kelas aku perform wooooo! haha :D


3 ABDUL , dari kiri Sazaid , Safwan Jakpo , Iqmal *antara yang selalu bagi huru hara kelas aku** (stm4c) rindu nak gelak ngan korang wehhh :'(

Antara Pemenang huhu :)

Hero - hero KKSS :D — with Hadzrin Rafiq, Safwan Jakpo, Mohd Firdaus and Aminnur Hidayat at Tower Regency Hotel, Ipoh.


muka hampa happy ! ;) — with Syahir Roslan, Sritharran Arumugam, Mohamad Iqmal, Safwan Jakpo, Mohammad Alep, Mohd Firdaus, Dany Seven, Seth Tann, سازيد عبد الرحمن, Isma Aliffkhan and Hagilen Hagi at Tower Regency Hotel, Ipoh.

HOUSEMate lol! hehe ;) — with Azrol Safwan, Dany Seven, Mohd Firdaus, Anas Malik, Seth Tann, Isma Aliffkhan and Mohammad Alep at Tower Regency Hotel, Ipoh.




Video ini aku dedikasikan khas untuk sahabat-sahabat seperjuangan *stm4c* semoga kalian semua berjaya didunia dan akhirat kelak . Aminn . In Shaa Allah :')








we all will miss u Puan Azia :')

*Pensyarah Networking aku , yang akan bertukar ke Kolej lain .. Ini adalah hari terakhir kami semua bersama beliau . Terima Kasih Puan Azia , Kenangan kita bersama ~pergi Lim Kok Wing , Plaza Low Yat , I-city , akan kami abadikan bersama!! :'( 


Hayatilah Lagu *Shila - Memori Tercipta* seperti keesokan hari kita semua pasti bersama kembali yeaaaa :'(




Dengan sifat sabar , Kita sebenarnya dianugerahkan satu rasa yang tak semua mampu merasakan , iaitu "KETENANGAN"
Alhamdulillah :')


p/s : terima kasih sudi baca sampai abes :) 

3 nota cinta ♥:

Bazilah said...

hai assalamualaikum! tumpang lalu, nk bgtau ade pertandingan weight loss challenge ni, boleh menang smpai rm1000!

p/s; btw, nice pictures up here :)

*zafirah* said...

wah,bestnya..nampak grand sgt^^smoga persahabatan berkekalan ya:)
jemput ke blog fira ya?
http://xiexiepinky.blogspot.com/

Eina Sakinah said...

bestnyeee malam pra graduan! hehe..
rinduu puan nazha.. owh puan aziah dah nak bertukar ek? sekejap je die kat kkss..

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana