Meet My Friends! a.k.a Blogger Perak! ♥


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 

Ini adalah mini gathering yang pertama pernah aku join *ulang suara* yang Pertama hiks . ayat klise yang biasa kita dengar bila kita di-Invite gathering sebegini , yang berbunyi cam niey ehemm-ehemm .. "Ajak lepak , malu . Ajak gathering , malu . Ajak join event amal , malu . Ada alasan lain , jauh laa.. Segan laa.. Tak kenal sesiapa laa , transport takde , tak tahu ada event , nape buat tarikh itu ini , kenapa buat ipoh? Kenapa taiping? Oh , jawapan ini sering kali kita dengar bila ajak orang pi gather bersama . Ini alasan orang yang malas , malas bercampur dengan kawan² baru . Pastu bila kami uplod gambar , "wow , jeles! Rugi tak pergi! Taktahu pun ada event.." Zzzz.. Ping blog pandai , nak bercampur sesama sendiri bukan main liat . Terasa laa ye awak awak semua yang selalu bagi alasan macam ini . Tak kenal maka tak cinta.." - sumber ADMIN Blogger Perakwe want peace!! ;) bile abang long dah ngamok! aiyookkk tak tahuu..

Okay aku sahut cabaran diatas , yeayyy aku datangg! hihihi ;) Dapat jumpa kawan-kawan blogger . Dapat kenal kawan-kawan baru . best best best even aku datang gathering niey jap jew sukurang-kurangnya mereke-mereka semua melihat komitmen aku , kesungguhan aku yang berusaha menghadirkan diri even kita ade tanggungjawab lain yeww dak ?? :) clap your hand!! 

Dan Inilah hasilnya... Taaaarrrrraaaaa!! ;)



Meet My Friends! a.k.a Blogger Perak! ♥ — with Cik Reena Tan and Laila Azwa at Jusco Kinta City.



Berdating-datingan di Kinta City ;)


Wif Kakak Lailatul Fatiqah merangkap kakak kepada Laila Azwa! ;) 



Laila Azwa , merupakan sahabat yang giler kentang! muehaha :p




wif Cik Reena Tan ♥ — at Jusco Kinta City, Ipoh
*bapakk besau gambo kau tempek kann* muehahaha :p





Kak Lailatul Fatiqah dan Kak Maya . Nice to meet both of u akak berdua! hehehee :)


Nak sangat baju niey .. macam nak pegi tempah sendiri jerkk! :')





Kak Reena dgn Kak Ruzz . Kakak yang sangat Ohsem! ;) ♥
(penyerahan baju sob sob Y_Y nak ugok baju tuw)


Pada sebelah petang nya pula , dorang niey reramai pegi ke Mydin Meru Raya lak . aku sebenarnya dah balik umah , tapi biler dengar dorang sume niey nak karok . aku pon meroyan lah nak join jugak! hihihik :') . Kite orang karok kat My Kara Mydin Mall Meru Raya Ipoh Perak :) 


Meet My Friends! a.k.a Blogger Perak! ♥ — with Nurhani Hidayah, Abdullah Gazali, Derita Merindu, Ain Laa, Cik Reena Tan, Laila Azwa, Rahim WanGhazali and Ruzz Ezanie at Mydin Mall Bandar Meru Raya Ipoh Perak.

This photo after sesi melalak / mensumbangkan lagu . wakaka . time niey dah nak balik dah , so sebagai kenang kenangan kami pon snap!snap!snap lahhhh .. hiks! ;)

























Meet My Friends! a.k.a Blogger Perak! ♥ ^___^v — with Laila Azwa, Ain Laa, Abdullah Gazali, Rahim WanGhazali, Derita Merindu, Cik Reena Tan and Ruzz Ezanie at Mydin Mall Bandar Meru Raya Ipoh Perak.

Okay before balik snap lagik! weeeee

Hal terindah dari wanita adalah ; Bukan saat ia tersenyum bahagia , tetapi saat air matanya jatuh dalam DOA . Bukan kerana kata-katanya yang indah tapi saat bibirnya basah kerana dzikrullah . Bukan kerana kecantikan yg mempesona , tapi kerana sujudnya pada Allah Azza Wa Jalla Bukan kerana keelokan tubuhnya , tapi kerana keteguhannya dalam menjaga AURAT . Wallahualam :')


p/s : terima kasih sudi baca sampai abes :) 

17 nota cinta ♥:

onie said...

kemain ngamuk abg long tu,hihi..kim salam abg long :P

LyNdA LyNn said...

ahaks~ gambar ku takde.. sedihnye kak !
anyway, best sgt knl korang..
#eh kak aimi firstime juge ke? okey,tak caye. :P

Ikmal said...

Assalamualaikum... semuanya cantik2 dan encem2... hehehehe

Cik Rongoks said...

waaaaaaaa..bestnye ^^

Ros Anisza said...

wa dah sesiap nak g jumpe korg lepas kenduri, sekali msg, korang dah balik.. x de rezeki..

Azwa said...

hahaa.. gler kentang pn blh. uiks, jom karok nt..

Cik Nani Noraini said...

Hal terindah dari wanita adalah ; Bukan saat ia tersenyum bahagia , tetapi saat air matanya jatuh dalam DOA . Bukan kerana kata-katanya yang indah tapi saat bibirnya basah kerana dzikrullah . Bukan kerana kecantikan yg mempesona , tapi kerana sujudnya pada Allah Azza Wa Jalla Bukan kerana keelokan tubuhnya , tapi kerana keteguhannya dalam menjaga AURAT . Wallahualam

~semoga kita mampu melakukannya.~

Ana Farhana said...

wahh wahhh wahhh syiokknyaaaaa

AL AZRUL said...

wlu sya org Perak, tpi x prnh join Blogger Perak, sbb Perak ni luas sgt, dri stu tmpt, ke tmpt lain, jrak jauh sgt.. :)

✿ MisZ FieQa ✿ said...

wow..bestnyer...nak join jugak..acane??huk3...mesti happening kan??^^

Cik Mimey (owner fida's story) said...

bestnya lau dapat join

Arham Md Ali said...

Bagus event camni, satu cara untuk dapat kawan yang sama minat kan.

jann sinuja said...

bestnye :)

babycomel said...

entah bila la boleh join blogger2 perak yg lain ni eh

rafflesia said...

bestnye dapat kumpul ramai2 mcm ni kan? syieda jauh nak joint pun :((

* kenapalah blog ni comel sgt. hihihi

amirahramli said...

bstnyer korang!jles2~

fadilpenyu said...

siapa abang long yang mengamuk tu remi? hihii

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana