Sahabat Selamanyaa ♡


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


Di mulakan dengan بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم . Okay nak story kat korang hari niey dalam sejarah aku BER-iftar bersama kawan kawan sekolah yang dah bertahun tahun tidak bertemu . Dengan Izin dari-Nya kami dapat berkumpul dan juga kesungguhan dari kawan kawan . Kesepakatan itu perlu barulah kita akan dapat hasilnya . 

Kami semua seusia . 22 TAHUN okay! . Okay kami muda lagik . Ok bai! hehek :D . 





Bersungguh sungguh cik wawa nak kami beriftar bersama . gud job sayanggg dan ini lah hasil dari kesungguhan cik wawa :D 





Okay dari kiri kecil kecil molek tuw wawa , DD , aimi dan ain . Ain malam tuw shy! shy! meeeooowwW!! diaa . hehek :D

Okay ini sesi ramah mesra :) makanan tak sampai lagik . so kami snap! snap! . weeee ;)

Okay . peace peace lagik si Ain niey . makanan tak sampai lagik time niey :D






Okay ini sesi mentekedarah! hahak :p macam dah kosong jerr pinggan time niey kan . jenih senapas jerr makan hahahaaa :p



Okay ini muke ketika aku mengalami kekenyangan . Adesss bole sandar sandar sikit nak bagi makanan hadam! ok tak petua aku . hahak :p


Okay pinggan dah licin . Ini bukti yang sangat kukuh . sekukuh batu konkrit ! bahawa kami makan sangat pelahap . after a few minute sume pinggan memasing bersih :D


 Ok ini ain~ kawan satu kelas kite since form 4 - 5


Okay  dorang niey BFF~ :) nice to meet both of u  wehh!



Okay ini Jea dan Nanie 



Okay kite dengan adik Diedy yang comel ♥ 



Gegel sedang bergossippppp! hahahahaaaa . nampak tak keseriusan muke aku ketika bergossip -..-


Sesi memenuhkan perut dah setle . okay kami di pelawa untuk menyumbangkan suara pulak! Di taja oleh diri sendiri SDN. BHD . hahak . Inilah para retis yang tak bape nak retis . kalau aku dapat rakam ape yang terjadik masa karoke tadi . MasyaAllah~  

Sahabat-sahabat baik ini diibarat seperti dahan-dahan yang mengeluarkan daun, di mana pohon hijau yang mempunyai akar tunjang (keluarga) sebagai tempat kita bersandar dengan harapan dan kasih sayang, dan dahan-dahan dengan dedaunan yang mekar hijau ini (sahabat) pula memberi perlindungan untuk kita berteduh dari segala terik panas kesedihan. Jadi bersyukurlah dengan orang yang berada disekeliling kita dengan mendoakan yang terbaik untuk mereka :') 


kemainnn feel~ abes si wawa nieyh . hehek :p



Ini penari penari tak berbayor kami! mekasihhh kerana sudi memeriahkan majlis ;)


Snap for da last~ Ouhhhhyeahhhh!! lenkali kite lepaking camniey lagik yerrr . Ahakss terubat rindu! ;)



Carilah sahabat yang sangup menempuh hujan bersama kita .. Bukan yang hanya mahu menumpang payung kita . Tatkala hujan hilang dia pun hilang .. Peace!!

Terima Kasih pada yang menghadirkan diri tadi :

Nurul Ajera
Azmir Faiz
Laila Azwa Mohd Ismail
Aimi Farhana 
Nor Ain 
Hanizatul Nafiqa 
Nur Ain
Fakhrul Rizal 
Mohd Rauf



p/s : terima kasih sudi baca sampai abes :) 

3 nota cinta ♥:

*zafirah* said...

Untonglaa~Fira pun teringin nak iftar dgn sahabt2 lama yang tak ketemu:(

jemput baca dan beri pendapat kak,
http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/08/aku-dan-blog.html

Azwa said...

erk.. mkcik. ak nk betulkan weh! ak n didiey 1 kelas since form 1 weh.. muah2..sila betulkan sekarang!

E'in said...

bestnye dpt jumpe kwn2 lame..

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana