Majlis Rumah Terbuka Aidilifitri Mydin Manjoi Ipoh :)


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُMajlis Rumah Terbuka Aidilfitri Pasar Raya Besar Mydin Manjoi Ipoh Perak .
8 September 2012 bersamaan pada hari Sabtu

Yang diserikan dengan kehadiran tetamu kerhormat YB Dato' Seri Hj. Ahmad Husni Bin Hanadzlah , Menteri Kewangan Kedua merangkap Ahli Parlimen Tambun mengiringi beliau YB Dato' Haji Nadzri Bin Hj. Ismail (ADUN) Manjoi , dan YBhg. Dato' Dr Hj. Ameer Ali Bin Mydin , Pengarah Urusan Mydin Mohamed Holdings Berhad . Turut mengunjungi rumah terbuka ini ialah ketua - ketua kampung dari 6 daerah di Gugusan Manjoi beserta ahli lembaga pengarah Mydin yang lain . 


view pentas utama :)


5,000 tetamu jemputan dijangka hadir :)

Dianggarkan 5,000 orang tetamu dari pelbagai kaum akan hadir untuk memeriahkan Majlis Rumah Terbuka di Pasar Raya Mydin Manjoi ini, yang diadakan buat pertama kalinya khas meraikan semua pengunjung yang datang ke Mydin Mall , Manjoi .Orang ramai hadir secara peringkat berperingkat , semua berjalan dengan lancar :)

Ramadan Dihayati , Syawal Dirai :)

Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri ini dapat memberikan kemeriahan dan kegembiraan Aidilfitri untuk di kongsi bersama sama oleh semua penduduk di kawasan Manjoi dan sekitarnya .

Untuk kesekian kalinya kami warga Blogger Perak di jemput oleh wakil pihak Mydin, menghadirkan diri bagi memeriah dan meraikan Majlis Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri Mydin Manjoi ini .sidang media bersama pihak media yang hadir :)


tediaaaa , nak makan cendol punye pasal sanggup berbaris haaaaa . takpe laa takpe laa aku mengalah ! kempunan tak dapat rasa cendol kat sini . pulang dengan hati yang hampeee! 
;(


last but not least ;)

Kami berdua wakil dari Blogger Perak yang hadir saya Aimi Farhana dan Norayu .

p/s : sorang lagik wakil blogger perak Derita Merindu balekk awal . tak jumpa dia ponn :DHargailah setiap susah payah DAN pengorbanan seseorang kepada kita sebelum kita mahu apa yang kita korbankan DAN usahakan dihargai oleh orang lain :')

p/s : terima kasih sudi baca sampai abes :) 

3 nota cinta ♥:

u.m.i.e said...

rumah saya dekat jer tapi malas nak g coz orang kemain la ramai ..hihi

farah.fauzi said...

eh? mydin maijoi..kalau weekend rmai member lepak sini.. tp farah x prnh smpai pon..padahal hostel dkt jee pon..hee

cci said...

ramainya g.. ^_^

 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana