Pre-wedding Aimy&Azhar

Hii, Assalamualaikum. Sebenarnya tak ingat langsung date kita orang buat prewedding ni, yang aku ingat hari sabtu je. Sebab sabtu aku kerja halfday, so lepas kerja bergegas balik rumah siap2 everything kat rumah. Seingat aku hari yang sama masa tu suami pun kerja dia dari Kuala Lumpur terus balik Ipoh semata-mata untuk pre-wedding ini. Aku hargai sangat pengorbanan dia waktu ni. Sebelah petangnya dah selesai segala dia bergegas nak balik Kuala Lumpur semula disebabkan dia terpaksa masuk kerja pada sebelah petangnya. Agak kelam kabut jugak.

Ketandusan cuti menyukarkan segala urusan bersama, so kena curi-curi waktu beginilah. Nak buek macam mano. hehehe. Janji semua dah setle. Okay untuk pre-wedding kali ni aku hire Silent Shutter Photographer sebagai official photog untuk pre-wedding, kalau mengikut perjanjian awal aku memang dah awal-awal nak hire dia sebagai official photog untuk majlis kenduri sebelah aku nanti, nak dijadikan cerita kakak kepada photog ni tarikh kenduri dia sama dengan aku. Makanya terpaksa laa aku mencari photog lain. Aku memang dah berangan-angan sebab aku suka hasil gambar-gambar dia dan tone warna dia. Apakan daya dapat hire untuk pre-wedding sajalah.


Lokasi pilihan aku untuk pre-wedding kali ni, di sekitar Ipoh je iaitu di Plan B. Perancangan awal nak shoot kat taman botani Ipoh, disebabkan aku dan suami sangat rushing petang tu so buat kat Plan B jelah. Dengan keadaan cuaca yang begitu tidak mengizinkan kami decide shoot setakat mana yang dapat je. Jiwa meronta-ronta nak tangkap gambar sepuasnya, tapi apakan daya sebelah petang hujan turun dengan lebatnya sekali. Apa pun Alhamdulillah semuanya dah selesai walaupun dalam ketidakpuasan hati ini. hahaha.. 







Majlis Menyambut Menantu di Gerik,Perak Klik SINI
Majlis Perkahwinan Aimy&Azhar Klik SINI
Majlis Pertunangan Aimy&Azhar Klik SINI



Thanks for reading this entry!
kindly visit our FB page : Senyum Itu Indah
 

Copyright 2015 © . Design by Aimy Farhana